سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

برتری پرگل تراکتور مقابل هوادار با حمایت پاسور‌ها

دیدار تیم‌های تراکتور و هوادار با برد ۴ بر صفر تیم میزبان به پایان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم‌های تراکتور و هوادار در چارچوب دیدار‌های هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت ۱۵:۳۰ امروز در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف هم رفتند که این بازی با برد ۴ بر صفر تراکتور به پایان رسید.

تراکتور که به دنبال جبران شکست خارج از خانه مقابل پرسپولیس بود، بازی را هجومی آغاز کرده و از همان ابتدای بازی موقعیت‌های خوبی روی دروازه تیم مهمان خلق کرد. در یکی از این فرصت‌ها مهدی ترابی موفق شد در دقیقه ۹ گل اول بازی را برای شاگردان دراگان اسکوچیچ به ثمر برساند. در ثانیه ۴۴ نیز تراکتور موفق به گلزنی شده بود که داور بازی آن را مردود اعلام کرد.

در ادامه بازی باز هم تراکتور عملکرد بهتری داشت و ضد حملات هوادار منجر به گل نشد تا اینکه در دقیقه ۳۹ صائب محبی با گل به خودی، اختلاف دو تیم را به ۲ گل رساند.

حملات تراکتور روی دروازه تیم مهمان همچنان دامنه‌دار بود و تومیسلاو اشترکال در دقیقه ۴۲ موفق شد گل سوم تراکتور را وارد دروازه حریف کند تا اختلاف دو تیم به ۳ گل برسد. نیمه نخست این دیدار در نهایت با برتری ۳ بر صفر تراکتور به پایان رسید.

در نیمه دوم باز هم این تراکتور بود که توپ و میدان را در اختیار داشت و فرصت‌های متعددی روی دروازه تیم مهمان خلق کرد، اما این موقعیت‌ها ثمری نداشت تا بازی با برتری ۳ بر صفر تراکتور دنبال شود.

در ادامه بازی هوادار موفق شد فشار تیم میزبان را کنترل کرده و به سمت دروازه تیم میزبان حرکت کند، اما با تعویض‌های دراگان اسکوچیچ، تراکتور موفق شد در دقیقه ۸۰ توسط سیدمهدی حسینی به گل چهارم دست پیدا کند. پس از این گل باز هم تراکتور فرصت‌های زیادی برای گلزنی داشت، اما خودخواهی و بی‌دقتی مهاجمان این تیم اجازه گلزنی بیشتر را به شاگردان اسکوچیچ نداد.

دیدار دو تیم تراکتور و هوادار در نهایت با برد پرگل و ۴ بر صفر تیم میزبان به پایان رسید.

 پیش از آغاز این دیدار، هیئت فوتبال آذربایجان شرقی و باشگاه تراکتور از مادر شهید مدافع حرم، حامد جوانی تجلیل کردند.

هواداران تراکتور با شعار‌هایی علیه فحاشی هواداران پرسپولیس در دیدار هفته گذشته مقابل این تیم، از علیرضا بیرانوند و مادر وی دلجویی کردند.

هواداران تراکتور بنر‌هایی در تمجید جایگاه مادر در دست داشتند.

حدود ۶۰ هزار هوادار تراکتور در ورزشگاه حضور داشته و از نزدیک دیدار دو تیم را تماشا کردند. /تسنیم

ارسال نظر